Отборите на Левски и Крумовград направиха нулево равенство на стадион

...
Отборите на Левски и Крумовград направиха нулево равенство на стадион
Коментари Харесай

Десет от Левски не успяха да пречупят Крумовград на Герена

Отборите на Левски и Крумовград направиха нулево тъждество на стадион " Георги Аспарухов " в мач от 24-ия кръг на Първа лига. " Сините " играха повече от едно полувреме с човек по-малко и все пак до края търсеха по-настоятелно гола, само че не съумяха да пробият отбраната на противника.


От самото начало домакините имаха игрово преимущество, само че мъчно стигаха до чисти голови положения. Най-добрият късмет за Левски пристигна след отдалечен удар на Асен Митков, отразен от Янко Георгиев, както и след безредие в наказателното поле на гостите, от което Марин Петков не съумя да се възползва и стреля неопределено. В 40-та минута Патрик-Габриел Галчев не се ориентира добре при изсипана топка и трябваше да извърши нарушаване против съперников състезател като финален в защитата, за което разумно получи червен картон.

Въпреки че останаха с човек по-малко, играчите на Николай Костов бяха по-активни, а удар на Джавад ел Джемили срещна страничната греда в 66-та минута. От своя страна футболистите на Крумовград се защитаваха ловко, само че бяха пасивни в офанзива и не насочиха нито един прецизен удар в целия дуел.

В последна сметка до попадение не се стигна и двата тима прекъснаха сериите си от пет следващи победи. Левски заема четвърто място в класирането с 45 точки, до момента в който Крумовград е на осма позиция с актив от 34 точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР