Отборите на и завършиха 2:2 в изключителна драма на стадион

...
Отборите на и завършиха 2:2 в изключителна драма на стадион
Коментари Харесай

Нидерландия и Полша не се победиха в изключителна драма

Отборите на и приключиха 2:2 в изключителна драма на стадион “ ” в Ротердам в дуел от група 4 на Лига А. Гостите водеха с 2:0 малко след почивката, само че позволиха равнене. В добавеното време капитанът на пропусна да донесе триумфа на отбора си от дузпа. Така не съумя да запише трети следващ триумф, само че остана отпред в класирането със 7 точки, до момента в който поляците към този момент имат 4 и вървят трети. В другия мач от групата и приключиха 1:1.

Двубоят стартира с равностойна игра, само че последователно домакините взеха самодейността. В 8-ата минута насочи удар, само че той беше много слаб и не заплаши вратата на. Играта се придвижи в центъра, като липсваха рискове пред вратите. Едва в 15-ата минута се опита да заплаши Скорупски с удар от отдалеченост, само че топката мина настрана от вратата. Така се стигна до 18-ата минута, когато бранителят откри с първия си гол за полския народен тим.

Той получи топката отдясно, овладя я майсторски и с диагонален удар я прати в мрежата зад. Домакините се хвърлиха напред в опит да върнат гола, само че офанзивите им не се получаваха. В 30-ата минута нидерландците стигнаха до опция посредством, който беше открит с центриране пред вратата, само че не съумя да нанесе удар с глава.

Опитите на домакините да стигнат до гол продължиха, те постоянно стигаха до наказателното поле, само че не реализираха триумф, защото поляците се бранеха добре. В 37-ата минута бранителят Юриан Тимбер опита удар, само че топката отиде в трибуните. Резултатът се резервира до края на полувремето и по този начин интригата остана за втората част. Опитите на домакините да стигнат до гол продължиха, те постоянно стигаха до наказателното поле, само че не реализираха триумф, защото поляците се бранеха добре.

В 37-ата минута бранителят Юриан Тимбер опита удар, само че топката отиде в трибуните. Резултатът се резервира до края на полувремето и по този начин интригата остана за втората част. В 50-ата минута прати топката за повторно в мрежата на. и Жиелински излязоха сами пред Флекен. Франковски комбинира с Жиелински, който вкара на празна врата за 2:0. Голът беше прегледан с, само че в последна сметка беше доказан.

Авансът на гостите беше стопен още в идната офанзива посредством. Това даде подтик на домакините и единствено пет минути по-късно те стигнаха до изравнително попадение. центрира отляво, топката попадна у, който стреля и макар самоотвержените дейности на трима полски играчи, които се хвърлиха пред топката, тя попадна в мрежата зад Скорупски след рикошет. И двата гола за бяха прегледани с и в последна сметка зачетени.

Играта се отвори, като и двата тима се хвърлиха в гневни офанзиви, като нидерландците несъмнено бяха по-настойчиви. В 81-ата минута поляците пробваха контраофанзива, само че беше повален в центъра на терена. Две минути по-късно Пьонтек беше изведен зад защитата на и насочи неакуратен удар, само че нападателят по този начин или другояче беше в явна засада.

В добавеното време пропусна дузпа, откакто прати топката в лявата странична греда. В последвалата минута домакините стигнаха до нова опция, само че Скорупски опази вратата си с майсторска интервенция. Домакините продължиха да търсят успеха до последната секунда. В самия край поляците проведоха контраофанзива, приключила с удар от 40 метра на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР