Отборите на Емполи и Специя завършиха наравно 2:2 на “Карло

...
Отборите на Емполи и Специя завършиха наравно 2:2 на “Карло
Коментари Харесай

Специя изпусна победата срещу Емполи в мач с два червени картона

Отборите на Емполи и Специя приключиха наедно 2:2 на “Карло Кастелани ” във трогателен мач от 22-рия кръг на Серия " А ". “Орлетата ” прекратиха поредицата си от четири загуби във всички шампионати, само че би трябвало да съжаляват, че не победиха, защото водеха с два гола на почивката, когато бяха с човек повече на терена.

В 21-вата минута гостите получиха правото да изпълнят дузпа, защото Фабиано Паризи игра с ръка пред голлинията и по тази причина беше изпъден с пряк червен картон. Гулиелмо Викарио избави осъществяването на Даниеле Верде от бялата точка, само че дузпата беше пребита поради прибързано навлизане на Себастиано Луперто в наказателното поле. От втория опит Верде беше непогрешим и въпреки всичко откри резултата. Само шест минути по-късно нападателят още веднъж се разписа, като този път го направи със страховит шут от огромно разстояние.

В 49-ата минута обаче неговият съотборник Салваторе Еспозито си изкара втори жълт и надлежно червен картон, като по този начин численият баланс на терена беше възобновен. Това докара до цялостна доминация на домакините през второто полувреме. В 71-вата минута Николо Камбиаги понижи тяхното закъснение, а в четвъртата минута на добавеното време резервата Емануел Винято донесе равенството в мача с удар от воле.

Емполи е десети в класирането на Серия " А " с 27 точки, а със своите 19 Специя заема 17-ата позиция и е тъкмо над зоната на изпадащите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР