Отборите на Байер Леверкузен надигра по категоричен начин с 4:0

...
Отборите на Байер Леверкузен надигра по категоричен начин с 4:0
Коментари Харесай

Байер се подигра със Селтик в Шотландия, Бетис се справи с Ференцварош

Отборите на Байер Леверкузен надигра по безапелационен метод с 4:0 като посетител на шотландския вицешампион Селтик в дуел от група G на шампионата Лига Европа.

На „ Селтик Парк “ в Глазгоу германците безусловно се подиграха със противника си, а и на домакините им липсваше шанс.

Пиеро Инкапие откри в 25-ата минута с първия си гол за Леверкузен, а 10 по-късно намиращият се в чудесна форма 18-годишен Флориан Виртц удвои. Така той към този момент има 6 попадения и 4 асистенции в 7 дуела този сезон.

В 58-ата Лукас Аларио направи 3:0 от дузпа, а в последните секунди на срещата дебютен гол за Байер клуба осъществя различен от новите – Амин Адли.

✅ 04 goals
✅ clean sheet
✅ 3 points | 0-4 |
— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04_en)
В същото време Бетис победи с 3:1 като посетител Ференцварош в мач от същата група. Набил Фекир изведе отбора от Севиля напред в 17-ата, само че в 44-ата Мюрто Узуни изравни.

После унгарците имаха късмет за 2:1 в своя употребява, само че вместо това сами си вкараха топката в мрежата, откакто в 76-ата Хенри Винго я насочи с глава.

В последната минута на мача Кристиан Тейо оформи и крайния резултат.

Леверкузен и Бетис са с цялостен актив от точки – по 6, до момента в който Ференцварош и Селтик нямат нито една в актива си след два дуела. В идващия кръг точно двата „ аспирините “ и „ андалусийци “ се изправят един против различен.

96' ⏱⚽️ Full time!!! Get in!!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР