Отборите на Аячо и Пари Сен Жермен ще премерят сили

...
Отборите на Аячо и Пари Сен Жермен ще премерят сили
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Аячо - ПСЖ, съставите

Отборите на Аячо и Пари Сен Жермен ще премерят сили в мач от 12-ия кръг на френската Лига 1. Двубоят стартира в 22:00 часа и ще бъде предаван онлайн в ефира на DIEMA SPORT 2. 

На Gong.bg ще проследим най-интересното от срещата 

Домакините Аячо излизат за нещо огромно против ПСЖ. Съставът на Оливие Панталони се намира на 18-то място и се нуждае незабавно от точки, с цел да избяга от дъното на шампионата. За мениджъра няма да са разполагаем Лачи, Майембо и Йоан Тузгар, които лекуват травми.

Пари Сен Жермен е разтресен от кавги и контузи през последните дни, само че парижани се откъснаха на 3 точки преднина на върха в Лига 1, откакто победиха Марсилия с 1:0 в предходния кръг. За Кристоф Галтие кадровите проблеми са огромни. Неймар и Серхио Рамос пропущат срещата поради картони, като при Неймар е струпване на жълти, до момента в който Рамос получи пряк червен картон против Реймс. Контузени са Данило, Кимпембе, Нуно Мендеш и Пембеле.

22:00 / АЯЧО - ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН

Състави на двата тима:

Аячо: 1. Лероа, 20. Юсуф, 25. Гонсалес, 21. Авинел, 99. Коне, 14. Баяла, 8. Маркети, 6. Котадьор, 92. Белаили, 7. Ел Идриси, 11. Мусити-Око

Треньор: Оливие Панталони

ПСЖ: 99. Донарума, 14. Бернат, 5. Маркиньос, 26. Мулер, 2. Хакими, 6. Марко Верати, 8. Руис, 18. Санчес, 28. Солер, 30. Лионел Меси, 7. Килиан Мбапе

Треньор: Кристоф Галтие

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР