Отборът на ЦСКА ще се събере в пълен състав за

...
Отборът на ЦСКА ще се събере в пълен състав за
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg! Добри новини за ЦСКА преди Купата

Отборът на ЦСКА ще се събере в цялостен състав за първи път този сезон, а това ще стане още на следващия ден в първия ден от шампионата за Купата на България, научи Sportal.bg. 

Старши-треньорът на " армейците " Росен Барчовски ще може да разчита на всички играчи, като в сметките му още веднъж попадат Андрей Иванов и Венцислав Петков, които дълго време лекуваха травми.

В състава се завръща и сензацията на сезона Таменанг Чо, който пропусна гостуването на Балкан поради пренатоварване на мускулите на краката. 
 Разкриха какъв брой билети за Купата на България са продадени Разкриха какъв брой билети за Купата на България са продадени
Припомняме ви, че капитанът на " алените " Венцислав Петков се възстановяваше от травма в крайници, която го извади от строя за няколко месеца, а центърът Андрей Иванов отсъстваше от терените повече от месец и половина поради скъсване над прасеца на десния крайник. 

Утре символичните домакини от ЦСКА ще се изправят против Спартак Плевен в 1/4-финален конфликт за Купата. Мачът е от 18:00 часа в зала " Арена София ".

Пълна стратегия на първия ден от шампионата за Купата на България:

13:00 ч. - Рилски състезател - Черноморец 
15:15 ч. - Левски - Берое 
18:00 ч. - ЦСКА - Спартак Плевен 
20:15 ч. - Балкан - Ямбол

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР