Отборът на Тотнъм е на полпозишън да подпише с Пауло

...
Отборът на Тотнъм е на полпозишън да подпише с Пауло
Коментари Харесай

Тотнъм влиза в борбата за Дибала

Отборът на Тотнъм е на полпозишън да подпише с Пауло Дибала без пари през лятото. Въпреки това лондончани е бъдат изправени пред конкуренция от страна на Интер и Барселона, това сочи испанското издание „ AS “.

Съобщава се, че Дибала не възнамерява да подпише нов контракт с Юве и ще стане свободен сътрудник в края на сезона. Нападателят води договаряния за нов договор с „ бианконерите “ през последните две години. Въпреки че в началото двете страни се бяха разбрали, клубът е понижил своята оферта, което не се е харесало на 28-годишния състезател.

Аржентинското издание „ TyC “ пък написа, че в този момент Дибала не желае да преподписва и вместо това ще слуша предложения от чужбина. В сегашния миг на Дибала е позволено да договаря за авансово съглашение с клубове отвън Италия.

Аржентинският национал натрупа общо девет гола и четири асистенции в 20 мача през този сезон. Манчестър Юнайтед също следи някогашната звезда на Палермо, защото е изправен пред угрозата да загуби Единсон Кавани и Антони Марсиал през лятото.

Tottenham lead race for Paulo Dybala in summer with two other clubs in running to sign him
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР