Отборът на Тосно записа впечатляваща победа с 3:2 над Арсенал

...
Отборът на Тосно записа впечатляваща победа с 3:2 над Арсенал
Коментари Харесай

Тосно обърна Арсенал в истински трилър, Александров не игра

Отборът на Тосно записа впечатляваща победа с 3:2 над Арсенал (Тула) в конфликта сред двата отбора от 18-ия кръг на съветската Премиер лига. Срещата бе същински трилър, като гостите на два пъти повеждаха, а домакините и двата пъти изравняваха, а най-после реализираха и цялостен поврат. Героят за Тосно бе Евгений Марков, който наниза и трите попадения за своя отбор в 61-ата, 79-ата и 81-ата минута и стана създател на първия хеттрик в шампионата за този сезон. За гостите се разписаха Горан Чаушич в 28-ата и Сергей Ткачов в 76-ата минута. Българинът Михаил Александров не влезе в игра за Арсенал.

Гостите поведоха в резултата в 28-ата минута, когато Гиа Григлава центрира отляво и Горан Чаушич с глава порази вратата.

В 61-ата минута резултатът бе подравнен. Резиуан Мирзов центрира в наказателното поле и Евгений Марков с глава вкара за 1:1.

Арсенал още веднъж си върна преднината в 76-ата минута, когато Сергей Ткачов получи с тил към вратата, обърна се и стреля във вратата за 1:2.

Радостта на отбора от Тула обаче бе къса. В 79-ата минута Мирзов вкара втори гол, засичайки центриране от фаул. В 81-ата минута още веднъж той донесе и триумфа на своя отбор, оформяйки своя хеттрик с глава след центриране на Евгений Чернов.

Така Тосно се върна на победния път и събра актив от 20 точки и излезе от рисковата зона, като към този момент е на 12-ото място. Арсенал пък резервира 8-ата си позиция с 24 точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Премиер Лига 18 кръг, събота 25 ноември  Тосно 3:2краен резулат  Арсенал (Тула)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР