Отборът на Спартак Варна и Пирин Благоевград играят при резултат

...
Отборът на Спартак Варна и Пирин Благоевград играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Спартак Варна - Пирин 1:1, два отменени гола за гостите

Отборът на Спартак Варна и Пирин Благоевград играят при резултат 1:1 в първи мач от петъчната стратегия на третия кръг в efbet Лига. Китан Василев даде задатък на благоевградчани още в 6-а минута. Попадение на Преслав Йорданов беше анулиран от ВАР в 50-а минута поради нарушаване. Георги Бабалиев съумя да изравни в 87-а минута, с цел да оформи крайния резултат във Варна.

Гостите започнаха решително и им лиши единствено 6 минути, с цел да открият резултата. След дълго странично мятане от страна на Александър Дюлгеров, Китан Василев беше пропуснат на задната греда, където изпревари Никола Борисов, с цел да вкара с глава за 1:0.



Активните дейности на гостите продължиха и в 13-та минута резултатът можеше да бъде подсилен. След извеждащ пас към Китан Василев той овладя и се опита да стреля от дребен ъгъл, само че бранител мазета от гол линията, преди да успее Преслав Йорданов да вкара в опразнената врата.

Девет минути по-късно пристигна и първото огромно състояние за състава на Спартак Варна. След отнета топка високо по терена Мартин Тошев получи отлично центриране отляво, само че акробатичният му удар мина малко над вратата на Янко Георгиев.

Последваха по-силни минути за домакините, в които Янчо Ангелов на два пъти опитва да стреля отдалеко, само че неопределено. В 42-а минута пристигна нов огромен пропуск за "соколите ". След центриране отляво и безредие пред вратата на Пирин, Никола Борисов се оказа изцяло непокрит на точката на дузпата, само че не съумя да нанесе постоянен удар с глава.

Пет минути след рестарта на мача "орлетата " бяха попарени от ВАР. След прелестен самостоятелен рейт на Китан Василев, той откри Преслав Йорданов, който означи. След преразглеждане от ВАР обаче се оказа, че стрелецът е изблъскал бранителя на домакините Никола Борисов, поради което беше отсъден фаул.

В 68-а минута Красимир Станоев също означи, само че в следствие се оказа, че е бил в състояние на засада и попадението също беше анулирано.



В 87-а минута, въпреки всичко, домакините съумяха да стигнат до бленувания изравнителен гол. След центриране от десния фланг на Мехмед Сабри, Георги Бабалиев съумя да изпревари Николай Бодуров, с цел да изравни за 1:1.

Спартак Варна - Пирин 1:1

0:1 - Китан Василев (6)

1:1 - Георги Бабалиев (87)

Съставите на двата тима:

Спартак Варна : Дичевски, Будинов, Борисов, Иблям, Боев, Черненко, Илиев, Андреев, Митев, Мартинс, Тошев

Пирин : Георгиев, Дюлгеров, Бодуров, Занев, Хубчев, Станоев, Янчев, Такахаши, А. Йорданов, Василев, П. Йорданов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР