Отборът на Сампдория отнесе Киево с 4:1 в среща от

...
Отборът на Сампдория отнесе Киево с 4:1 в среща от
Коментари Харесай

Самп дръпна пред Милан и Фиорентина след феноменален гол

Отборът на Сампдория отнесе Киево с 4:1 в среща от италианския шампионат. Точни за " моряците " бяха поляк, уругвайец и колумбиец - Карол Линети, Лукас Торейра и Дуван Сапата. За гостите от Верона почетното попадение вкара Фабрицио Качаторе.

В 20-ата минута Линети откри головата сметка на " Ла Самп ". Полузащитникът простреля стража Стефано Сорентино от близко. Само няколко минути по-късно обаче Качаторе изравни с глава след ъглов удар. В 26-ата минута феновете на " Мараси " станаха очевидци на нещо, което не се вижда всеки ден. От 30 метра фронтално против вратата Торейра прати " бомба " в горния десен ъгъл. Сорентино нямаше какво да направи против този гибелен шут - 2:1. Това бе първо попадение на уругвайския халф за отбора от Генуа.

В самия завършек на първото полувреме пристигна ред и на Сапата да подсети за себе си. Бившата звезда на Удинезе засече пас на Джанлука Капрари и до далечната греда повиши на 3:1. В самия край Торейра потвърди още един път, че през днешния ден му е ден, фиксирайки с нов отдалечен снаряд крайното 4:1 за " Ил Дория ". В случая " летящите магарета " претендираха за засада на ветерана Фабио Куалярела, само че реферът Даниеле Довери не отсъди такава.

С триумфа през днешния ден първенецът на Италия за 1991 година държи твърдо шестата позиция в подреждането и продължава битката за зона " Лига Европа ".

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 11 кръг, неделя 29 октомври  Сампдория 4:1краен резулат  Киево
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР