Отборът на навлиза в една от най-важните седмици за кампанията

...
Отборът на навлиза в една от най-важните седмици за кампанията
Коментари Харесай

Сериозни проблеми за Артета преди изключителна важната седмица за Арсенал

Отборът на навлиза в една от най-важните седмици за акцията си с куп проблеми, известява пресата през днешния ден. На мениджърът Микел Артета е отнета съвсем всякаква опция за избор, откакто за момента той разполага с едвам двама здрави вътрешни полузащитници разполагаем за идните тежки конфликти.

Това са 18-годишният младок Сами Патино и привлечения през това лято Сами. До тази обстановка се стигна, откакто в последните дни Ейнсли-Мейтланд Найлс мина в, а даде позитивен тест за COVID-19. и пък са част от своите национални отбори за Купата на африканските народи.

Само след два дни “артилеристите ” ще се изправят против в първи полуфинален конфликт за Купата на лигата, а в неделя гостуват на в градското дерби. В средата на идната седмица играчите на ще се изправят още веднъж против мърсисайдци във втория полуфинал за Купата на лигата, а очакванията на щаба на Артета са дотогава да даде два негативни теста и да може да бъде разполагаем и най-малко да попадне в групата на отбора. През последният уикенд играчите на " топчиите " претърпяха съществено отчаяние, откакто ги изхвърли още в третия кръг за Купата на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР