Отборът на Лийдс продължава да е обект на сериозен интерес

...
Отборът на Лийдс продължава да е обект на сериозен интерес
Коментари Харесай

Собствениците на ПСЖ преговарят за 3-кратен шампион на Англия

Отборът на Лийдс продължава да е обект на сериозен интерес от страна на притежателите на Пари Сент Жермен в лицето на Qatari Sports Investments и президента на френския отбор Насер Ал-Хелаифи, оповестява “Мирър”.

Катарците са насочили вниманието си към 3-кратният първенец на Англия като сериозна опция за нахлуване на британския пазар, който е считан за приоритет за тях, само че за момента притежателят на “белите” Андреа Радрицани отхвърля да се раздели с отбора.

Френският “Екип” добавя информацията, като оповестява, че Ал-Хелаифи се е срещнал персонално с Марсело Биелса в Доха като част от договарянията по придобиването. Биелса е ментор на отбора от предишното лято и съумя да изведе отбора от Южен Йоркшир до плейофите в Чемпиъншип през миналия сезон, само че на полуфиналите позволи трагична загуба от Дарби Каунти.

Leeds takeover talks continue with PSG owners 'set to meet Marcelo Bielsa' https://t.co/6TENp8eI6K pic.twitter.com/ckxzl1iPJM
— Mirror Football (@MirrorFootball) June 3, 2019
Лудия, както е прочут аржентинеца, обаче има поддръжката на почитателите и ще остане ментор на отбора и следващата година.

Интерес към клуба от “Елънд Роуд” не липсва, а в медиите се твърди, че притежателят Радрицани води договаряния с шест разнообразни евентуални вложители, само че вероятно договорка с Qatari Sports Investments би била голяма вест и за двете страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР