Отборът на Левски записа поражение в първия си четвъртфинален мач

...
Отборът на Левски записа поражение в първия си четвъртфинален мач
Коментари Харесай

Левски се представи достойно, но преклони глава пред Макаби Хайфа

Отборът на Левски записа проваляне в първия си четвъртфинален мач против Макаби Хайфа от Балканската лига. Възпитаниците на Константин Папазов изгубиха със 83:91 (20:19, 28:27, 23:22, 12:23) от своя израелски противник в столичната зала " Универсиада ". Така " сините " би трябвало да наваксат недостиг от осем точки във втория дуел, който ще се организира в четвъртък, още веднъж в София.

За първенците на България в игра не се появиха някои от водещите им фигури като Ивица Радич, Христо Захариев, Чавдар Костов, Асен Великов и Йордан Минчев.

Куоми Вон приключи с 23 точки и 6 асистенции за успеха на Макаби. Още трима играчи способстваха с по 16 точки - Адмон Гилдер, Рафниел Пътни и Джош Фрайнд. Расиел Хаюн пък се разписа с още 13 точки.

Зейн Ноулс бе главната движеща мощ на Левски с дабъл-дабъл от 24 точки и 13 битки при 12/15 пукотевица от игра. Марио Литъл вкара още 20 точки плюс 6 битки, до момента в който Джош Паркър се отличи с 11 точки, 7 битки и 15 асистенции.
 Георги Глушков ще взе участие във значимо съвещание на Борда на ФИБА Европа
Георги Глушков ще взе участие във значимо съвещание на Борда на ФИБА Европа

В Мюнхен европейската централа би трябвало да вземе значими решения за провеждането на Европейското състезание през 2022
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР