Отборът на Левски постигна победа с 4:0 при домакинството си

...
Отборът на Левски постигна победа с 4:0 при домакинството си
Коментари Харесай

Разярен Левски си го изкара на Хебър за отпадането от Хамрун в Лигата на конференциите

Отборът на Левски реализира победа с 4:0 при семейството си на Хебър Пазарджик в дуел от седмия кръг на Първа лига.

За 26-кратните първенци това е първи мач от похода си в евротурнирите, чийто край бе комплициран след отпадането от малтийския Хамрун Спартанс преди седмица в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„ Сините “ откриха резултата в 38-ата минута, когато Ноа Сонко Сундбер центрира диагонално в наказателното поле на „ зелените “, вратарят Петър Дебърлиев увисна и това разреши на Цунаму с удар от въздуха да се разпише в долния десен ъгъл на вратата.

Левски удвои преднината си в 41-ата минута посредством Филип Кръстев, който се разписа в горния десен ъгъл на Дебърлиев след отлично осъществяване от директен свободен удар от към 25 метра.

Дълбоко в добавеното време на първата част столичани направиха преднината си класическа след тъкмо изпълнена дузпа от страна на Марин Петков. Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на Тодор Чаворски в наказателното поле на Хебър.

Съставът на Станимир Стоилов вкара и четвърто попадение на стадион „ Георги Аспарухов “, дело на Георги Миланов, който в 54-ата минута стреля от дъгата на пеналтерията на гостите от Кърджали, а топката се озова в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Дебърлиев.

В класирането Левски е седми с актив от 9 точки, до момента в който отборът на Фулвио Пеа е 11-и с 6 пункта. Лидер е Черно море с 15 точки от шест изиграни срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР