Отборът на Левски пътува рано сутринта в сряда с чартърен

...
Отборът на Левски пътува рано сутринта в сряда с чартърен
Коментари Харесай

Все по-малко места за фенове на Левски в самолета за Сплит

Отборът на Левски пътува рано сутринта в сряда с под наем полет до Сплит, където в четвъртък ще излезе в първи мач от втория прелиминарен кръг на Лига Европа с локалния Хайдук. Шефовете на отбора оповестиха цена за ВИП почитателите на тима, които желаят да летят с играчите, които остават все по-малко, научи Sportal.bg. Последният период на записване за полета е на следващия ден в 18:00 часа.

Ето известието на Левски:

Уважаеми последователи,

във втория квалификационен кръг на Лига Европа Левски се изправя против Хайдук Сплит. В първата среща на 13.07.2017 година (четвъртък) хазаин е тимът на Хайдук, а началният час е 21:30 българско време.

На 5 юли 2017 година Хайдук изпрати известие до Левски и Сутиеска с предварителна информация за идния дуел на 13 юли в Сплит. Официалният стадион на тима хазаин " Полюд " е зает за осъществяване на музикален фестивал и по тази причина срещата ще се играе на стадион " Hrvatskih vitezova " в Дугополие, предградие на Сплит. Този стадион е с капаците 5,200 места и макар че ние бяхме изискали 1000 билета за наши последователи, за нас са избрани залегналите в регламентите на УЕФА като най-малко 5% от потенциала на стадиона или 250 места. Хайдук са отпечатали и към този момент изпратили към нас избраните 250 билета. 125 билета ще бъдат предоставени на Националния клуб на последователите (НКП) за продажба, а останалите ще бъдат разпределени от клуба. Цената на билетите избрана от Хайдук е 11 евро (22 лева).

Искаме да Ви осведомяваме, че от Хайдук са ни предизвестили, че пропускателният режим за мача ще бъде доста непоколебим и хора без билети няма да бъдат допускани в региона на стадиона. Клубът хазаин към този момент ни е уведомил, че целият останал капаците на стадиона е разпродаден на картодържатели на тима.

С цел да улесни пътуването, ПФК Левски дава опцията да пътувате с тима със особено проведен под наем полет със следното разписание:

тръгване на 12 юли в 05:20 (сутринта) и връщане на 14 юли в 00:45 (веднага след мача). За този полет пускаме в продажба:

- Пълен пакет – чартър, настаняване в двойна стая, прехвърляния и билет за мача на цена 420 евро на човек.

- Частичен пакет - чартър, прехвърляния (летище-център на града, стадион-летище) и билет за мача на цена 300 евро.

За резервации – Красимир Тасев, Елит Травел - 0889 566 090.

Продажбата на посочените пакети към този момент започва и ще продължа до 18:00 часа на 10 юли (понеделник). Останали свободни билети от броя от 125, които клубът ще разпределя, ще бъдат пуснати в продажба в 18:00 часа на 10 юли (понеделник) в формалния магазин на Герена. Както и за мача със Сутиеска, тези билети ще се продават на притежатели на клубна карта „ Вековен “ или притежатели на сезонни билети.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР