Отборът на Челси ще се опита да привлече крилото на

...
Отборът на Челси ще се опита да привлече крилото на
Коментари Харесай

Челси се насочва към бивш играч на Арсенал след провала с Рафиня и Дембеле

Отборът на Челси ще се опита да притегли крилото на Байерн Мюнхен Серж Гнабри, откакто звездата на Лийдс Рафиня реши да се причисли към Барселона вместо към лондончани, оповестява „ The Telegraph “.

„ Сините “ желаят да се подсилят с нови крила през лятото. Мениджърът Томас Тухел имаше интерес и към Усман Дембеле, който обаче се разбра за нов контракт с „ каталунците “. По този метод от „ Стамфорд Бридж “ ще насочат вниманието си към Гнабри.

Английският национал Рахийм Стърлинг също ще се причисли към Челси, откакто Челси се разбра с Манчестър Сити за прехвърлянето на британския национал.

В същото време Хаким Зиеш евентуално ще напусне в посока Милан, тъй че концепцията за привличането на флангови състезател става все по-голям приоритет за новия притежател на „ сините “ Тод Боели. 26-годишният Гнабри има единствено една година до края на контракта си и е свързван с изпода на „ Алианц Арена “. Сред претендентите за подписа му са още Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и някогашният клуб на немския национал Арсенал.

Гнабри вкара общо 17 гола през предишния сезон. Смята се обаче, че германецът не е отворен към концепцията за трансфер в Челси, което може да направи договорката комплицирано постижима. В британската преса се загатва, че от Байерн ще изискат сума от порядъка на 45 милиона паунда за фланговия състезател.

Chelsea are interested in former Arsenal winger Serge Gnabry as the club consider potential alternatives to Raphinha | reports
— Telegraph Sport (@TelegraphSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР