Отборът на Берое (Стара Загора), който е новак в женското

...
Отборът на Берое (Стара Загора), който е новак в женското
Коментари Харесай

Берое: Марица ще бъде нашето мерило за ниво

Отборът на Берое (Стара Загора), който е дилетант в женското състезание по волейбол на България се изправя против шампионките от Марица (Пловдив) в отсрочен мач от първия кръг на шампионата. Волейболистките от Стара Загора са домакини, като мачът е довечера от 18:00 ч в локалната зала „ Иван Вазов “.

Припомняме, че във ВК Берое направиха добра селекция за сезона, като в състава на отбора са опитни състезателки и легионерки. Старозагорки, които са водени от Страхил Балов дебютираха с чиста победа над Казанлък, които обаче са показани през този шампионат с млади състезателки. Стремежите на управлението на Берое са отборът да се бори за медали, като още от началото съставът се изправя против най-класния отбор у нас, а развоят на мача ще бъде мерило за равнището на отбора.

„ Нормално, настройката беше по-пасивна “, разяснява спокойната игра на своите състезателки в дуела им против Казанлък старши-треньорът Страхил Балов. Уверени и сигурни в триумфа, " зелено-белите " записаха лесни три точки против по-младия отбор домакините, побеждавайки с 0:3 като посетител.

„ Двубоят против Марица е същинското тестване пред девойките. Именно в него ще проличи на какво равнище сме “, разяснява още селекционерът на старозагорки.
„ Сработката в тима към този момент я направихме, само че все пак са ни са нужни още време и тренировки, с цел да е всичко както би трябвало “, заключава опитния селекционер.

„ Надявам се в сряда да успеем да дадем най-хубавото от себе си и да създадем добър мач против Марица, а за какво не и да се борим за победа “, разяснява капитанката на Берое Веселина Григорова.
BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР