Фолк певицата Роксана ще се жени за трети път. На

...
Фолк певицата Роксана ще се жени за трети път. На
Коментари Харесай

Разбра се кои известни певици ще са шаферки на третата сватба на Роксана

Фолк певицата Роксана ще се дами за трети път. На 15 юни ще се врече във честност на предприемачът Неч, а за място на събитието са избрали заведението на Галена и Галин в Арбанаси. Наш кореспондент научи, че шаферките на Роксана са все известни певици, а роклите им към този момент са ушити.

За свои шаферки Роксана е избрала най-близките си колежки – Емануела, Ариа, Диона, Теди Александрова и Гери-Никол. А събитието ще бъде в заведението на Галена и Галин, защото новият мъж на Роксана и този на колежката й членуват в рокерската група „ Hells Angels “.

„ Това ще ти е трети и финален, другояче те претрепвам “, споделя Неч на Роксана, която наподобява е доста непостоянна във връзките си и бързо се насища на мъжете до себе си. Но нейни другари издават, че за първи път я виждат толкоз щастлива и мощно имат вяра, че най-сетне е намерила същинската обич и индивидът, с който ще остарее.

Както е добре известно, зад тила си 38-годишната певица има два брака и две момчета. Бизнесменът Неч също има момченце от предходен брак. Именно неговият наследник без да желае ги събрал. Неч живее в Германия и по тази причина обичаната му постоянно е при него дружно с дребния Сашко.

Големият наследник на фолк певицата пък, Даниел, който към този момент е на 23, се усеща очевидно задоволително независим към този момент и също обмисля да направи огромната крачка в живота си, а точно – да се ожени./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР