Изчезналият варненски журналист Жоро Георгиев е открит мъртъв в апартамент

...
Изчезналият варненски журналист Жоро Георгиев е открит мъртъв в апартамент
Коментари Харесай

Най-страшната вест дойде за изчезналия варненски журналист

Изчезналият варненски публицист Жоро Георгиев е открит мъртъв в апартамент на ул. „ Дойран “ 2, заяви кореспондент на БЛИЦ. Полицаи са влезнали в жилището към 17 часа през днешния ден и заварили Георгиев мъртъв на дивана.

Сигнал за издирването на журналиста е подаден в полицията в понеделник от обезпокоени негови другари. В продължение на 5-6 дни той не отговарял на известия и позвънявания, не пишел и във Facebook, където бил доста деен. Това направило усещане на другарите му и те алармирали органите на реда.

Георгиев няма живи родственици, а правилните му другари се броят на пръсти.

Починалият му татко – археологът Петко Георгиев, му е оставил апартамент на бул. „ Сливница “, който журналистът сега ремонтирал. Точно затова живеел в жилище на шестия етаж на ул. „ Дойран “, само че никой не е знаел тази значима детайлности.

Приятелите му си спомнили за адреса, защото там Георгиев ги посрещнал на Нова година.

Новата кооперация на ул. „ Дойран “ се населява най-вече от задгранични студенти на Медицинския университет. В понеделник полиция е посетила адреса, направена е инспекция вид дом по дом. Никой от разпитаните обаче не го е познавал или засичал.

Пред кореспондент на БЛИЦ задграничен студент си спомни, че е виждал журналиста преди към месец.

В ранния следобяд през днешния ден униформени са ревизирали и жилището на починалия му татко. След като Георгиев не е бил открит там, служителите на реда от Второ районно са се върнали още веднъж на ул. „ Дойран “, където в апартамент на шестия етаж е открит трупът му.

Предстои оглед на тялото. Съдебно-медицинска експертиза ще откри точната причина за кончината му.

Близките му другари споделят, че здравето на Жоро е било влошено – страдал е от диабет и астма.

Последно е имал незарастваща рана и е трябвало да върви на обзор във военна болница, само че не е отишъл.

, известният журналист бе в неопределеност от няколко дни. Той бе един от най-запомнящите се гласове на към този момент несъществуващото радио „ Канал Ком “ във Варна.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР