Отборът на Арсенал обмисля повече от любопитен трансфер за подсилване

...
Отборът на Арсенал обмисля повече от любопитен трансфер за подсилване
Коментари Харесай

Арсенал готви шокиращ трансфер

Отборът на Арсенал обмисля повече от любопитен трансфер за укрепване на офанзивата си. „ Артилеристите “ са един от тимовете, които се интересуват от нападателя Диего Коста, твърди „ Goal “.

33-годишният бразилец неотдавна разтрогна контракта си с Атлетико Минейро и сега е свободен сътрудник, тъй че може да бъде притеглен без пари.

На „ Емиратс “ ще желаят да се подсилят с нов нападател през януари, откакто връзките с Пиер-Емерик Обамеянг са много обтегнати. Той беше осъден дисциплинарно предишния месец и му беше отнета капитанската лента и се счита, че е пред разлъка с клуба. Освен това сега габонецът не е разполагаем поради присъединяване си на Купата на африканските народи.

Междувременно лондончани се разделиха неотдавна с Флоаринг Балогун, който бе пратен чартърен в Мидълзбро. Така мениджърът Микел Артета няма доста варианти в предни позиции, изключително и с изтичащите контракти на Александър Лаказет и Един Нкетия.

Арсенал към момента не се е свързал д Коста, само че в това време самият футболист е дал знак, че желае да се завърне в Европа. Той има опит в Англия, откакто носи екипа на Челси сред 2014 и 2017 година. Освен от Арсенал, интерес към него има и от испанските Кадис и Елче, които даже към този момент са стартирали договаряния за привличането му.

Arsenal faz consulta por Diego Costa

Com o craque
— Raisa Simplicio (@simpraisa)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР