От встъпването си в длъжност се чувствам като на изпит.

...
От встъпването си в длъжност се чувствам като на изпит.
Коментари Харесай

Шалапатова: Целта ми е когато хората имат нужда от социална закрила, те да я получат цялостно

От встъпването си в служба се усещам като на изпит. Това съобщи пред БНР министърът на обществената полтика Иванка Шалапатова.
" Моят първи изпит е пред жителите, които не са задоволени от качеството на работа на обществената система. Това, че към ротацията се постанова да дам по-подробна информация за мен е нещо разумно. По-важно е дали след ротацията политическите водачи ще потвърдят посоката, която считаме, че е вярна за обществената система ", добави още тя.
" Оставам виновна на първо място към жителите. Ако преценката за моята визия за обществената система се възприема от политическите водачи, аз ще остана все по този начин фокусирана върху действителните резултати ", посочи Шалапатова.

" Никога не съм се фокусирала върху бързи борби и бързи победи. Анонсирала съм каква е моята визия за обществената система в България след 3 и след 5 години. Кратък небосвод в никакъв случай не ме е тормозил. Способна съм да раздробя дълготрайните цели на по-краткосрочни``, изясни министърът.

``Целта ми е когато хората имат потребност от обществена протекция, те да я получат цялостно``, безапелационна беше Шалапатова.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР