От участието на Кирил Петков и Атанас Атанасов в предаването

...
От участието на Кирил Петков и Атанас Атанасов в предаването
Коментари Харесай

Делян Добрев: България може да е била най-бедна при нашето управление, но и сега е така

От присъединяване на Кирил Петков и Атанас Атанасов в предаването ви тази заран оставам с усещането, че те не осъзнават действителността, в която живеем. Ако ги бяхте попитали за цените и инфлацията, нямаше да могат да кажат и една дума по въпроса. Те споделят, че войната е виновна за това. 

Това разяснява пред Нова тв Делян Добрев, ГЕРБ.

Обедняването на българите си върви към този момент втора година. Ако в Германия литър прясно мляко коства едно евро, у нас то е с цена 4 лв.. Политическа партия нямат решение по какъв начин да понижат инфлацията. Кирил Петков споделя, че от самосебе си щяла да падне. Ама няма да стане по този начин. Хората обедняха от неговото ръководство, уточни той.

Да, след нашето ръководство България беше на дъното на всички ранглисти, само че и в този момент е по този начин. Разликата е, че по времето на ГЕРБ инфлацията беше сред 0 и 2 %, а не 20 %, както през последните две години, уточни Добрев.

И войната не е навредила на стопанската система ни, в противен случай, тя оказа помощ на стопанската система, тъй като в този момент се създават доста повече муниции, ток и горива. Така че в стопанската система влязоха спомагателни милиарди, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР