От ЦСКА обясниха защо крилото на тима Георги Йомов не

...
От ЦСКА обясниха защо крилото на тима Георги Йомов не
Коментари Харесай

Стана ясно защо Йомов не игра за ЦСКА срещу Базел

От ЦСКА обясниха за какво крилото на отбора Георги Йомов не взе присъединяване в реванша от плейофите на Лига на конференциите против Базел.

Ето известието на " алените " без редакторска интервенция:

" На 25.08., няколко часа преди мача с Базел, ЦСКА получи писмо от Антидопинговата комисия на УЕФА за намерено неразрешено вещество в организма на Георги Йомов. Пробата от урина беше взета на 28.07. след домакинската среща с Гьорче Петров. Поради условията за конфиденциалност от УЕФА, не можем да разкрием коя е въпросната субстанция.

Предстои цялостно следствие до изясняване на случая. Междувременно, Георги има период до 01.09. да даде своето мнение пред интернационалните антодопингови органи. Футболистът е с краткотрайно спрени права за период от 90 дни.

Категорично заявяваме, че ЦСКА съблюдава всички условия на Световната антидопингова организация. Всички витамини и хранителни добавки, които се дават на футболистите в тима, са на сертифицирани международни марки и утвърдени от медицински лица. В тима приемането на субстанции отвън клубната стратегия е строго неразрешено ".
 Георги Йомов до последно ще бъде под въпрос за срещата с ФК ЦСКА 1948
Георги Йомов до последно ще бъде под въпрос за срещата с ФК ЦСКА 1948

Днес и на следващия ден той би трябвало да премине спомагателни медицински изследвания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР