От СДС обявиха, че кметът в Добрич Йордан Йорданов е

...
От СДС обявиха, че кметът в Добрич Йордан Йорданов е
Коментари Харесай

СДС обявиха кмета на Добрич за свой член, той отрича

От Съюз на демократичните сили оповестиха, че кметът в Добрич Йордан Йорданов е станал техен член, само че няколко часа по-късно той отхвърли това да е правилно.

В сряда ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов оповестил, че Йорданов към този момент е член на партията. Това станало в наличието на самия кмет, до момента в който двамата били във Варна, на среща с претендентите на Съюз на демократичните сили в листата на ГЕРБ за евродепутати - Александър Йорданов и Илия Лазаров.

" Аз съм дясно мислещ човек ", споделил за себе си тогава Йорданов, който бе повдигнат за кмет от към този момент несъществуващия " Реформаторски блок " и е регионален координатор на ДБГ.

Преминаването му в Съюз на демократичните сили беше доказано и от пресцентъра на партията. В четвъртък сутринта Йорданов се разграничи от казаното миналата вечер.

" Член съм на " Движение България на жителите " (ДБГ) и на Реформаторския блок. Радвам се, че от Съюз на демократичните сили ме поддържат и сме обединени в Реформаторския блок. Радвам се, че ме усещат като член на Съюз на демократичните сили ", споделил той пред " Дарик ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР