От са БСП недоволни от подпомагането на безработните от страна

...
От са БСП недоволни от подпомагането на безработните от страна
Коментари Харесай

БСП: ГЕРБ обрече голяма част от народа на глад и мизерия

От са Българска социалистическа партия недоволни от подпомагането на безработните от страна на властта. Вие се провалихте в обществената сфера, съобщи от името на социалистите Надя Клисурска. Обрекохте на беднотия и бедност огромна част от българските жители, сподели Клисурска и уточни трагичните данните на Евростат за бедността у нас.

Според левицата всеки трети българин не разполага със средства за отопление. В същото време е повишен изключителният труд на 300 часа. Това ли ви е продуктивността на труда, недоумява Клисурска. Вие обещахте грижа за децата, обърна се социалистката към ръководещите. Няма промени в съответните закони. Нищо, акцентира Надя Клисурска. Живеем в страна, която последователно убива децата си, цитира тя коментар на Националната мрежа за децата, като всяко четвърто дете било изложено на беднотия.

Още по-голям е неуспехът на ръководещите в областта на приходите за пенсионерите. Пенсионната система се трансформира в инструмент за вашите стихийни политически решения, счита аленият народен представител. Всичко това е пестник по министъра на труда и обществената политика, посочи Надя Клисурска. Провалихте се, упрекна тя. Социалната политика е идея, безапелационна бе социалистката. Време е за смяна, акцентира Клисурска.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР