От Продължаваме промяната са решили да си правят пиар на

...
От Продължаваме промяната са решили да си правят пиар на
Коментари Харесай

“Промяната” викат медии в Карловско да снимат как носят вода на бедстващите

От „ Продължаваме промяната ” са решили да си вършат пиар на гърба на човешката покруса в Карловско. Партията е извикала медии, които да снимат как  кандидатите  им за народни представители носят вода на бедстващите.

Припомняме, че след проливните дъждове десетки къщи са наводнени, разрушени са пътища, магазини, коли. Все още има селища без вода и ток.

Бедствената обстановка в района предизвика ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия да спрат предизборните си акции в знак на съпричастност с пострадалите от наводненията. Кандидати за народни представители от двете партии са на място на помощ на хората, без обаче да викат публицисти.







 „ Демократична България ” прикани всички свои съидейници да  помогнат на потърпевшите от наводненията и да се включат като доброволци на място. Нито една от тези партии не си е разрешила да вика медии, които да снимат нещастието на хората. Единствените, които желаят медийно отразяване в символ на поддръжката си  са от „ Продължаваме промяната ”.



Заклейменият от Политическа партия строителен отрасъл също се включи с помощ на място. Строителни компании, членове на Българска браншова камара “Пътища ” и на Камарата на строителите в България, се включиха в разчистването на потърпевшите при бедствията села Каравелово, Богдан и Слатина в община Карлово. На терен оказват помощ машини на компаниите “Европейски пътища ” АД, “Джи Пи Груп ” АД, “Главболгарстрой холдинг ” АД, “Трейс Груп Холдинг ” АД, “Витез Проспект ” АД и други.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР