България е една традиционна морска страна. Всеки, който не е

...
България е една традиционна морска страна. Всеки, който не е
Коментари Харесай

Евтим Милошев: Има пари в туризма, но няма кадри

България е една обичайната морска страна. Всеки, който не е ходил по нашето Черноморие, може да види, че туристическият артикул се развива доста положително. Времената се менят, само че положителното хубаво родно Черноморие съществува. 

Това съобщи пред Българска национална телевизия служебният министър на туризма Евтим Милошев. 

Според него най-големият проблем остава неналичието на работна ръка. Усилията би следвало да бъдат ориентирани в посока образованието на фрагменти, настоя министър на туризма. Заплащането в туризма пораства и парите, които се оферират на заетите в туристическия бранш са положителни, само че няма задоволително фрагменти, акцентира още ведмъж Евтим Милошев . 

Той изясни, че в развитите туристически страни, прогнозата за времето постоянно е положителна.

Хората не могат да бъдат уверени дали да почиват на нашето Черноморие или не, уточни Милошев.

Според него с застрояването по Черноморието е обвързвано с развиването на по този начин нареченият туристически артикул. Пресилено и извънредно е да се твърди, че България се свързва с алкохолен туризъм, безапелационен бе Милошев. 

Той увери, че има прелестни плажове по българското Черноморие, само че няма задоволително добра инфраструктура до тях.  Евтим Милошев обаче уточни, че религиозният и историческият туризъм остава в сянка. Приоритет обаче остава летният туристически сезон, с цел да може да се ръководи огромният туристически поток, който ще пристигна в България, с цел да може да се върне още веднъж у нас, посочи служебният министър на туризма.

Той бе безапелационен, че са решени проблемите с наводненията и инфраструктурата, които станаха по Южното Черноморие предходната година. Водата на морето също е чиста. 23 сини флага за непорочност на морската вода има по българското Черноморие, сподели още Евтим Милошев . 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР