От ПП Възраждане се похвалиха, че са събрали над 201

...
От ПП Възраждане се похвалиха, че са събрали над 201
Коментари Харесай

Възраждане се оплака от политическа атака срещу референдума за еврото


От Политическа партия " Възраждане " се похвалиха, че са събрали над 201 000 подписа за референдума за опазване на българския лев. Подписите са само и единствено от доброволците на партията и в тях не се включват подписите на гражданските организации, самосиндикално събирането на подписи и тези, които са събрани от чужбина. Това съобщи организационният секретар на партията Деян Николов на конференция в Българска телеграфна агенция.

По думите му ползата към референдумът е доста огромен и заслугата не е единствено на групировката. Събирането на подписи върви с извънредно положителни темпове, удовлетворен е Николов, който чака да има още добави подписи, които към момента не са стигнали до тях.

Той регистрира, че доброволците на " Възраждане " събират към 50 000 подписа на седмица. В момента са събрани с към 10 000 подписа повече, в сравнение с плануваното.

Деян Николов се оплака против политическа офанзива по отношение на акцията за опазване на българския лев. Зачестяват случаи на нахлуване на пунктове на " Възраждане " в цялата страна от провокатори, които се пробват да скъсат, задраскат или откраднат бланки. В София на Женския пазар група от малцинствата нападнали доброволци на партията и се пробвали да снимат персоналните им данни. Данните и подписите са непокътнати, а доброволците са се разминали единствено с уплах.
 Костадинов: Референдум за еврото ще има на инат на душманите
Костадинов: Референдум за еврото ще има на инат на душманите

Никакви упования няма Костадинов към новия длъжностен кабинет

В Тетевен общински съвет от Демократична България заплашвал на " Възраждане ", че щял да пусне тъжба, че събират подписи против еврото. Най-интересният случай е отпреди броени дни в София, когато се спряла жена до пункт на " Възраждане " на Женския пазар, която афишира, че е публицист от Дойче Веле - Емилия Милчева. Същата почнала да беседва с доброволците на пункта и в един миг извадила телефона си и почнала да снима данните на хората, което е нарушаване на няколко закона. Стигнало се до такава степен, че екипът на " Възраждане " се обадил на 112, полицията отишла на мястото след 10 минути и изтрила фотосите. На същата бил написал протокол за предизвестие. По-късно се оказало, че въпросната жена е пиар на Демократична България.

Ако някои желае България да влезе в Еврозоната, има целият европейски хайлайф зад тила си и служебното държавно управление. Ако е толкоз хубаво еврото за България дано да проведем референдум и тогава ще има осведомителна акция от едната и другата страна, акцентира Деян Николов.

Той уточни, че референдумът не е път за определяне на тирания.

Деян Николов увери, че не може да се злоупотреби с името, ЕГН-то и адреса на хората, подписали се под референдума. От " Възраждане " ще вземат спомагателни ограничения за запазване персоналните данните на хората. Опитват се да откраднат данните и да създадат медийна акция и очерняща пиар акция, с която да се твърди, че не може да се опазят персоналните данни на обществото, сподели още Николов.

" Възраждане " се похвалиха със 102 000 подписа за 14 дни

Партията е удовлетворена по какъв начин върви подписката за референдума за еврото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР