От полицията съобщиха нови данни за катастрофата между два автомобила,

...
От полицията съобщиха нови данни за катастрофата между два автомобила,
Коментари Харесай

Полицията във Враца излезе с подробности за катастрофата от вчера, при която пострада младеж

От полицията оповестиха нови данни за злополуката сред два автомобила, която през вчерашния ден затапи основно кръстовище във Враца.
Както осведомителна организация BulNews.bg. първа заяви, лека кола „ Фолксваген Голф “ и джип „ Пежо 3008 “ с плевенска регистрация са се блъснали на светофара на Криводолско шосе в ж.к. "Дъбника ".
Джипът, който е идвал от Криводол е блъснал странично преминаващия през кръстовището автомобил. Младата бизнес дама зад кормилото на "Пежо "-то се движела на алено и предходна през въпросното кръстовище, отнемайки светофарното преимущество на "Голф "-а.
Шофьорът на врачанската кола е ранен при удара, като е признат в МБАЛ "Христо Ботев " Враца с комоцио, само че без заплаха за живота. Неговото име е Калоян и е на 24 години.
Жената, провокирала злополуката, е 31-годишната Л.В. от Ловеч. Направен й е тест за приложимост на алкохол, само че дрегерът отчел негативни резултати.
Припомняме, че произшествието стана през вчерашния ден по обяд, при натоварено придвижване и съществуването на доста очевидци. Движението на кръстовището при светофара на Криводолско шосе беше затруднено и контролирано от полицията до привършване на огледа и премахване на колите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР