От ПФК Левски показаха новите си тренировъчни терени след ремонта.Като

...
От ПФК Левски показаха новите си тренировъчни терени след ремонта.Като
Коментари Харесай

Показаха новите терени на ПФК Левски

От ПФК Левски демонстрираха новите си подготвителни терени след ремонта.

" Като част от своята дълготрайна политика за изцяло възстановяване и модернизиране на инфраструктурата към и на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, клубът осъществя огромен ремонт на терен 2 на „ Герена “, похвалиха се " сините " на формалния си уебсайт.

" Игрището е главното поле за провеждането на тренировките на първия тим, както и терен за дуелите на юношеските обединения на „ синята “ академия от елитните групи. По време на ремонтните действия бе напълно сменено тревното покритие, тъй че да дава отговор на всички модерни условия, а в това време бе усъвършенствана и инфраструктурата на оборудването. Игрището, с размери 105х68 метра, е и с изградени нови дренажна и поливна системи.

Освен това бяха построени два чисто нови терена с изкуствена трева от френската компания “Tarkett ”. „ Игрище Футбол 5 “ с размери 40х20 метра и „ Игрище Футбол 9 “ с размери 75х50 метра.

Редом с това клубът продължава да усъвършенства изискванията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни действия по огромен ремонт на съблекалните за потребностите на децата от  ДЮШ, като ще бъдат построени 8 напълно нови пространства. През идната 2020 година са планувани още редица усъвършенствания по инфраструктурата, които да дават най-хубавите условия за подготовка на гениите от „ синята “ академия ", оповестяват още от ПФК Левски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР