От парламентарната група на Продължаваме Промяната категорично се противопоставят срещу

...
От парламентарната група на Продължаваме Промяната категорично се противопоставят срещу
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната“ и БСП се обявиха срещу провеждането на Луковмарш

От парламентарната група на " Продължаваме Промяната " изрично се опълчват против желанията за осъществяване на Луковмарш, както и против провеждането на каквито и да било неонацистки и профашистки мероприятия на територията на България . Това съобщи в декларация от името на групата националният представител Татяна Султанова.

Демократичното настояще и бъдеще на България изключва сходни прояви на ксенофобия и език на омразата, се показва в декларацията.

" Провокациите към принуждение, пропагандирането на расизъм, антисемитизъм, хомофобия, сексизъм - нямат място в българското общество ", уточни Султанова.

" Осъждаме всеки опит за осъществяване на събития, застрашаващи обществения мир и достолепието на българските жители " , сподели още тя.

" Започна 15-та година от влизането на България в Европейски Съюз, а ние към момента не сме се справили със срамните призраци от предишното. В нашето настояще и бъдеще няма мясо за сходни прояви ", се показва в декларацията.

Малко по-късно от парламентарната естрада от Българска социалистическа партия обявиха, че изцяло подкрепят  " Продължаваме Промяната " и се афишират също против провеждането на Луковмарш.

" Смърт на фашизма ", съобщи Александър Симов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР