От няколко дни Маги Халваджиян и семейството му са част

...
От няколко дни Маги Халваджиян и семейството му са част
Коментари Харесай

Объркаха жената и снахата на Маги Халваджиян в Абу Даби

От няколко дни Маги Халваджиян и фамилията му са част от екзотична романтика, релаксирайки интензивно под жарките слънчеви лъчи на Абу Даби и Малдивите.

Островната страна от години е обичана дестинация за известната арменска фамилия, в която всички са фенове на атрактивната визия и ексцентричните решения в облеклото.

Поредното удостоверение за това е един от последните снимки, който продуцентът разгласява в обществената мрежа. На фотографията той е със брачната половинка си Кремена, снахата Александра и много порасналият си внук Еди, написа блиц. Зад фотообектива сигурно е синът на Маги - Бебо Халваджиян, който по традиция прави най-колоритните снимки на именитата си фамилия.

Заради идентичните си дрехи обаче, Кремена и Александра Халваджиян провокираха същинска блъсканица. Коментарите в обществените мрежи заваляха един след различен.

„ Коя е дамата и коя снахата ”, попита Маги негова почитателка. И фактически, на въпросния кадър двете са буквално… като две капки вода! Вероятно със шеговит намек за идния нов сезон на паметното шоу „ Като две капки вода ”, който се чака да започва в ефира на Нова тв напълно скоро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР