От началото на пандемията от COVID-19 печатниците в преустановиха работа,

...
От началото на пандемията от COVID-19 печатниците в преустановиха работа,
Коментари Харесай

Коронавирусът остави Косово без печатни ежедневници

От началото на пандемията от COVID-19 печатниците в преустановиха работа, а петте ежедневника в страната стопираха да издават вестници на книжен притежател и се трансфораха в онлайн медийни портали. Те обаче не доближават до всички хора както преди и мнозина се притесняват, че отдават приоритет на скоростта пред точността, съобщи организация Фокус.
До март предходната година в Косово се издаваха пет ежедневника, въпреки че всички бяха в дребни тиражи. Един от тях, Koha Ditore, продаваше към 10 000 копия дневно в моменти, когато новините бяха най-интересни.
 Вучич: Сърбия не би трябвало да одобри признаването на самопровъзгласилото се за без значение Косово Вучич: Сърбия не би трябвало да одобри признаването на самопровъзгласилото се за без значение Косово
Сръбският президент Александър Вучич съобщи, във връзка нон-пейпъра за решението за Косово, че Сърбия не може да го одобри заради „ п...
От началото на пандемията в Косово няма повече вестници на книжен притежател, а единствено онлайн версии. Пандемията беше „ последната сламка, която за жалост трансформира Косово в единствената страна в Европа, може би и в по-широк район, без всекидневен вестник “, разяснява журналистът Имер Мушколай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР