От началото на месеца стартира изграждането на три нови детски

...
От началото на месеца стартира изграждането на три нови детски
Коментари Харесай

Изграждат се нови детски площадки във Враца

От началото на месеца започва построяването на три нови детски площадки в града. Първата се намира на бул. „ Демокрация “ /ж.к. „ Околчица “/, където от през днешния ден се слагат уреди за игра и следва монтирането на ударопоглъщаща настилка, ограда, пейки и кошчета.

Другите две площадки ще бъдат построени в квартал „ Медковец “ /бул. „ Втори юни “ 92/ и в ж.к. „ Дъбника “ /бл.43/.



Успоредно се ремонтират всички съществуващи пространства за игра на най-малките поданици на Враца. Освен ободряване на оградни пана, замяна на кошчета и пейки, възобновяване на ударопоглъщащи настилки, дейностите обзет ремонт на остарели и амортизирани уреди и слагането на нови.

По време на обичайна среща с медиите, кметът Калин Каменов съобщи, че към този момент има определен реализатор, който ще построи първата в страната покрита детска площадка в квартал „ Младост “.



„ Многофункционалната детска площадка е първият стадий от цялостното възобновяване на парка и алейната мрежа в жилищния квартал. Осигурили сме средства за построяването на покритото оборудване, като идната стъпка е и реорганизация на пешеходната зона, основаването на уместно озеленяване и ново парково осветяване “ – добави още Каменов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР