От началото на годината компанията добави още 100 камиона към флотилията

...
От началото на годината компанията
добави още 100 камиона към флотилията
Коментари Харесай

Дискордиа вече с автопарк от 800 камиона

От началото на годината компанията добави още 100 камиона към флотилията си

Лидерът в превоза и логистиката в страната Дискордиа посрещна 800-я си камион.

Въпреки провокациите на изминалата година компанията продължава да пораства, като до края на 2021 възнамерява да достигне до внушителните 1000 камиона. Чрез внедряване на последно поколение иновации в превоза и усъвършенстване на процесите Дискордиа задава тенденциите в сектора и устойчиво затвърждава позицията си.

„ Горди сме, че за поредна година доказахме, че триумфът не зависи от обстоятелствата, а от упоритостта. Дискордиа ще продължи да влага в съвременни системи и ново поколение превозни средства, допринасяйки за устойчивото развиване на превоза и спедицията. Благодарим на всички наши служители за отдадеността и ефективността в изменящата се среда, които отличават и движат компанията ни напред. Вярваме, че забележителният ни автопарк от 800 високотехнологични автомобила е резултат точно от общите ни старания и способността ни да се адаптираме по отношение на всички обстановки “, сподели Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа.

Освен върху растежа си, компанията е силно фокусирана и върху това да прави отговорен бизнес. Тя следва дългосрочни политики на резистентност и активно инвестира в най-новите системи и последно потомство тежкотоварни автомобили с по-ниски излъчвания.

Забележителна самодейност в поддръжка на тази политика е годишната надпревара Discordia Fuel Efficiency Challenge, която тази пролет се проведе за пети следващ път. Това е най-мащабното съревнование за икономично шофиране в страната. Чрез инициативата Дискордиа насочва вниманието на обществото и транспортния бизнес към устойчивостта и опазването на околната среда, като провокира водачите да приложат тези правила в ежедневната си работа.

Състезанието тази година се организира в две посоки – Ефективност и Гориво, като представянето на водачите бе проследявано отдалечено с интелигентната система за ръководство на автопарка – Transics. Всичките над 1000 шофьори на компанията се включиха в надпреварата, провела се в интервала април – май, с цел да покажат максималния потенциал на камионите с минимално изразходено гориво.

Общо 30 са отличените в Discordia Fuel Efficiency Challenge. Топ резултатът в направление Ефективност, категория „ Пробег “, е 28043 изминати километри за двата месеца. В категория „ Прогрес в междинния разход “ шофьорите демонстрираха, че с добро управление на автомобила може да се постигне понижение на разхода от 7,6 л на 100 км, а 19,79 л е най-хубавият междинен разход на 100 км, който беше регистриран в рамките на надпреварата. Победителите ще получат специални награди от компанията, сред които смарт телефон, тв приемник и премиум радиостанция.

*Източник: Дискордиа
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР