От началото на 2018 година, „Тролейбусен транспорт - Враца“ ЕООД

...
От началото на 2018 година, „Тролейбусен транспорт - Враца“ ЕООД
Коментари Харесай

Тролейбусен транспорт“ поема автобусните линии до селата във Врачанско

От началото на 2018 година, „ Тролейбусен превоз - Враца “ ЕООД ще поеме всички междуселищни линии на територията на община Враца. Промените се правят, откакто изтече договорът на „ Автобусни транспорти 98 “ – Враца, с който компанията бе ангажирана да извършва курсовете до селата. С цел улеснение на жителите на Враца, ще бъдат непокътнати настоящите до този миг маршрутни написания, като цените на постоянните абонаментни карти също няма да бъдат изменени.
От сдружението „ Тролейбусен превоз “ уведомяват всички жители, че линиите до селата Згориград, Нефела, лозарската линия № 13, както и линия № 5 до квартал Бистрец, към този момент ще са с градски статут. Цената на транспорта по тези направления ще е в размер на 1,00 лева
Всички абонаментни карти ще се издават на ново гише, което ще се обитава на територията на Автогара Враца. Единствено преференциалните карти за линии № 5, 7, 13 и 20 няма да бъдат издавани на Автогарата, а на павилионите на Тролейбусен превоз, с по-ниски цени от актуалните.
От „ Тролейбусен превоз “ напомнят, че пенсионерите на възраст над 65 година, с приходи по-ниски от две минимални пенсии, лицата в неравностойно състояние, както и всички жители над 75 годишна възраст, ще могат да пътуват с еднократно закупена годишна карта за преференциално пътешестване. Цената на картата е в размер на 5,00 лева, като против нея пасажерите ще бъдат таксувани на цена от 0,50 лева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР