От МВР официално опровергаха днешната публикация в сайта на врачанския

...
От МВР официално опровергаха днешната публикация в сайта на врачанския
Коментари Харесай

МВР: Новината на „Конкурент“ за запален автобус във Враца е лъжа /факти/

От Министерство на вътрешните работи публично опровергаха днешната обява в уеб страницата на врачанския вестник „ Конкурент “ за разпален рейс във Враца. Taзи заран основният редактор на изданието Георги Александров – Гошо Синдика в опит да изпревари организация BulNews пусна бомбастичния материал, че е бил разпален автобус покрай пожарната. Въображението на Гошо Синдика е стигнало до такава степен, че чак да си разреши да сочи кой е причинителя и си разрешава да дава препоръки на проверяващите.
От локалната полиция реагираха с подигравка на измислиците на „ Конкурент “ и посъветваха медиите да не си измислят вести, с цел да натрупат трафик.
През последните години фабрикуването на подправени вести в умиращия вестник и неговия уебсайт станаха тяхна запазена марка. Това е и повода читателите да заобикалят пазаруването на „ Конкурент “ и да влизат във ведомствения им уебсайт.
Днешната фалшив вест е прецизен знак за метода на работа на Гошо Синдика в опит да избави ръководения от него ежедневник. Фалитът към този момент наподобява единствената опция за почтено привършване на живота на врачанския вестник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР