От Левски излязоха със съобщение за Александър Костов, който днес

...
От Левски излязоха със съобщение за Александър Костов, който днес
Коментари Харесай

От Левски за Александър Костов: Никога няма да те забравим, бате Сашо!

От Левски излязоха със известие за Александър Костов, който през днешния ден трябваше да навърши 85 години.

Ето какво написаха от Левски: 

Днес един от най-ярките знаци на левскарството Александър Костов трябваше да навърши 85 години.

Човекът, който знаеше какво значи да обичаш, уважаваш и носиш в сърцето си " синята " концепция ни напусна на 15 април 2019 година

Днес неналичието му се усеща все по този начин осезаемо, а думите му, че " левскарският дух в никакъв случай няма да почине " отекват все по-силно.

Ще помним постоянно усмивката, която не слизаше от лицето му, макар тежко претърпените загуби на другари и компликациите, през които мина. Ще помним уроците и тези мигове, в които се връщаше обратно в спомените си.

Зад гърба си Сашо Костов остави присъединяване на международните шампионати в Чили и Англия. Има 330 мача и 83 гола за " сините ". Три пъти бе първенец на България и петкратен притежател на Купата.

Сашо Костов бе от тези играчи, които не можеха да останат незабелязани. Затова и остава със златни букви в историята на клуба като един от главните стълбове, които крепят левскарските полезности. Отиде си на малко повече от четири по 20, както обичаше да споделя той. Отиде си, с цел да продължи да ни преподава какво е да си левскар!

Почивай в мир, бате Сашо! Ние в никакъв случай няма да те забравим!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР