От Кремъл отрекоха информациите за причастност на властите към самолетната

...
От Кремъл отрекоха информациите за причастност на властите към самолетната
Коментари Харесай

Кремъл отрече причастност към самолетната катастрофа, при която загина Пригожин


От Кремъл отхвърлиха информациите за причастност на управляващите към самолетната злополука, при която загина основателят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин. Според западни специалисти е доста евентуално той да е станал жертва на атентат.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разяснява гибелта на създателя на групата " Вагнер ". На Запад има доста спекулации за злополуката, при която почина Евгений Пригожин, акцентира Песков:

" Всичко това е безспорна неистина. Информациите би трябвало да се основават на обстоятелства. А обстоятелствата към този момент са малко, в ход са следствени дейности. Президентът Путин сподели, че чака резултатите от следствието, което ще завърши в обозримо бъдеще ".

Все още няма безапелационни доказателства за гибелта на Пригожин, означи английският министър председател Риши Сунак. Американското разузнаване е стигнало до заключението за детонация на борда и е доста евентуално Пригожин да е станал жертва на атентат.  Президентът Джо Байдън сподели, че не е сюрпризиран и че " доста малко неща в Русия се случват без знанието на Путин. " Председателят на Съвета на началник-щабовете - най-висшият американски боен военачалник Марк Мили сподели, че украинската контраатака е кървава, дълга и по-бавна, в сравнение с са очаквали планиращите и изтласкването на 200 или 300 хиляди съветски военни е сложна задача. Мили добави, че възможни договаряния биха довели до преустановяване на бойните дейности " и това евентуално също ще се случи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР