От кого се учи авторът на Богат татко, беден татко“?

...
От кого се учи авторът на Богат татко, беден татко“?
Коментари Харесай

Най-големите имена в маркетинга и иновациите се събират във Варна за Innowave Summit

От кого се учи създателят на „ Богат баща, безпаричен баща “? Как се става маркетинг шеф на Meta/Facebook за Централна и Източна Европа? Какви житейски решения и завои водят до позицията на управител връзки в Гугъл Deepmind? Отговори на тези и още доста въпроси ще се чуят от първа ръка в седмото издание на Innowave Summit – бизнес събитието, което за два дни този ноември ще трансформира Варна в столица на нововъведенията в нашата част от Европа.

След като предходната година за първи път конференцията се организира отвън границите на България, в румънския град Клуж-Напока, прочут като аутсорсинг центъра на северната ни съседка, се завръща във Варна. На 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта в морската ни столица някои от най-големите имена на бизнеса ще споделят практическия си опит и скъпите си препоръки с над 5000 гости от България, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Молдова и Грузия.

На сцената ще се качат маркетинг митове като - шеф „ Продажби “ в Meta/Facebook, - основен маркетинг шеф във Freepik и някогашен маркетинг шеф на Twitter за района на Европа, Африка и Близкия изток, - шеф „ Маркетинг и връзки “ в Гугъл DeepMind, - наставник на (автор на „ Богат баща, безпаричен баща “) и (автор на „ Пътеката “, „ Непоклатим. Вашата финансова независимост “), както и доста други. Водещ на събитието ще бъде, а измежду българските лектори се открояват имената на,,,,, и още доста.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР