От ФК ЦСКА 1948 поздравиха треньора на дубъла Валентин Илиев,

...
От ФК ЦСКА 1948 поздравиха треньора на дубъла Валентин Илиев,
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 поздрави рожденика Валентин Илиев

От ФК ЦСКА 1948 поздравиха треньора на дубъла Валентин Илиев, който през днешния ден чества рожден ден. Специалистът става на 42 години през днешния ден.

Ето какво написаха в формалния уебсайт на столичани:

" Честит рожден ден на старши треньора на дублиращия състав на ЦСКА - Валентин Илиев! Наставникът навършва през днешния ден 42 години!
 Ивайло Чочев виси и за мача с Пирин (Благоевград)
Ивайло Чочев виси и за мача с Пирин (Благоевград)

Двубоят от втория кръг на efbet Лига е на 17 юли

Храбрият бранител на ЦСКА от близкото минало е един от любимците на армейските почитатели. С фланелката на тима записва 149 мача и вкарва 14 гола, от които най-незабравим, несъмнено, е оня за успеха с 1:0 на " Анфийлд " над настоящия европейски клубен първенец Ливърпул в мач от третия прелиминарен кръг на Шампионската лига през август 2005 година

Илиев става първенец на България с " армейците " през 2005 година и подвига и Купата на страната с отбора през 2006 година В голям брой от мачовете си за " алените " носи и капитанската лента на тима, с цел да циментира името си измежду незабравимите армейски бойци и да бъде запомнен като същински водач на терена и отвън него.

През 2016 година той за следващ път потвърди, че носи несклоняем мъжки темперамент и изигра огромна роля при полагането на основите по възраждането на " алената " концепция, като застана отпред на ЦСКА 1948 и изведе отбора до поредни трофеи от четвъртия и третия ешелон, с цел да влезе клуба в професионалния футбол.

По този метод Валентин Илиев написа името си със златни букви в историята на нашия клуб, а през днешния ден му пожелаваме здраве и доста триумфи!

Хубав празник, Вальо ".
 ФК ЦСКА 1948 се раздели с Мартин Тошев
ФК ЦСКА 1948 се раздели с Мартин Тошев

По взаимно съгласие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР