От ФК Копенхаген вчера официално обявиха, че белгийския Брюж е

...
От ФК Копенхаген вчера официално обявиха, че белгийския Брюж е
Коментари Харесай

Брюж прати оферта за звезда на Копенхаген точно преди реванша с Локо Пд

От ФК Копенхаген през вчерашния ден публично оповестиха, че белгийския Брюж е изпратил оферта за 19-годишния гений Мохамед Дарами. На своя уебсайт от противника на Локомотив Пловдив разясниха, че сега се водят договаряния и няма гаранция, че ще бъде реализирано съглашение. В европейските медии от седмици се появяват разнообразни информации за бъдещето на младия футболист, като в Италия го включиха в листата с евентуални цели на Милан.

В същото време датчаните удължиха контракта на 18-годишния бранител Елиас Джелерт до лятото на 2024 година.

„ Елиас е различен огромен талат от нашия набор 2003 и неотдавна сподели, че има бъдеще във ФК Копенхаген. Той е съвременен десен бек с необикновено добра техника, висока скорост и огромен потенциал за тичане “, разяснява шефът по развиването Сун Смит-Нилсен.

„ Засега той ще играе и ще продълги да тренира с тима до 19 години, само че с вярното развиване и вярното показване имаме очакване, че той също ще направи последната стъпка и ще стане част от първия тим “, добави Сун.

Джелерт бе част от подготвителния лагер на датския гранд през лятото в Австрия и и взе участие в при успеха над ЦСКА Москва в контрола.

„ Това е фантазия, която съм имал от доста дребен. Договорът в този момент е потупване по гърба за мен, което значи, че би трябвало да продължа да работя още по-упорито. Наясно съм с правилата на клуба и това може да улесни прекосяването ми от младежите при мъжете, към което всеки би трябвало да се стреми. Сега всеки ден би трябвало да се боря, с цел да получа късмет да играя за клуба “, разяснява самият гений.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР