От Фейсбук профила на писателя Христо Стоянов РЕПОРТАЖ ОТ САЩ

...
От Фейсбук профила на писателя Христо Стоянов РЕПОРТАЖ ОТ САЩ
Коментари Харесай

На Байдън му липсвали 9 секунди за среща с българския премиер…

От Facebook профила на писателя Христо Стоянов

РЕПОРТАЖ ОТ Съединени американски щати

Премиерът на България Кирил Петков посети Съединени американски щати. В „ Деня на отворените порти “ той е посетил Белия дом. Президентът на Съединени американски щати не е разполагал с девет секунди за среща с Българския министър председател, заради което Кирил Петков се е срещнал с хигиенистка на Белия дом.

При срещата тя дала обещание да показа в фамилията си с кого се е срещнала. Съпровождащата Българската делегация Лена Бориславова е употребила една от обществените тоалетни във Вашингтон и дала обещание да приведе и тези в Министерския съвет в такова положение - Вицепремиерът на Република България заречен да ѝ спомага и наредил да се тегли заем за задачата в размер на 500 млн., този път в долари, тъй като фирмата-изпълнителка не работела с евро по този начин, както съветски газ не може да се търгува с долари.

В музея на восъчните фигури при овакантяване от Съединени американски щати на Премиера на България му разрешили да се снима с восъчните фигури на настоящия президент Джо Байдън и неговия предходник Доналд Тръмп.

На специфичен брифинг след фотографията Кирил Петков декларирал, че е първият български министър председател, който е сдобрил двама американски президенти, като съумял да седне на една маса с восъчните им фигури и даже е съумял да организира изчерпателен диалог мислено с тях. Накрая направи комплимент на американските си восъчни сътрудници, които „ не създали нито един лапсус при диалога си с него “...

От столицата на Съединени американски щати предадоха за всички послушните медии в България…

*Текстът е художествена измислица  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР