От днес VIVACOM започва да предлага на клиентите си възможност

...
Коментари Харесай

VIVACOM предлага услугата таксуване от оператор за съдържание и услуги на Apple |

От през днешния ден VIVACOM стартира да предлага на клиентите си опция да заплащат за обичаното си наличие от Apple посредством прибавяне на сумата непосредствено към месечната сметка на мобилния им номер.

Възможността включва разплащане за приложенията от App Store, Apple Music, Apple TV +, филми в Apple TV, Apple Arcade, Apple Books и iCloud предпазване и всички артикули на Apple, в които има разплащания.

Услугата е налична за клиенти на абонаментни проекти. Със стартирането ѝ VIVACOM подхваща динамична нова стъпка към посрещането на своите клиенти там, където се намират, като в същото време развива предложенията си за финансови услуги.

Използването на услугата е елементарно. Клиентите на оператора би трябвало да употребяват нов или действителен Apple ID профил и да изберат „ Мобилен телефон “ като метод на заплащане в настройките на акаунта в App Store, в iCloud или в приложенията на Apple Music, Apple Books или Apple TV от своите iPhone, iPad, iPod touch, Mac или на iTunes от техния компютър. Новата алтернатива за заплащане ще бъде конфигурирана автоматизирано и неотложно разрешава покупка с едно допиране от всеки артикул на Apple.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР