От днес Христо Даскалов е освободен от длъжността изпълнителен директор

...
От днес Христо Даскалов е освободен от длъжността изпълнителен директор
Коментари Харесай

Христо Даскалов е освободен от длъжността изпълнителен директор на БАБХ

От през днешния ден Христо Даскалов е освободен от длъжността изпълнителен шеф на БАБХ. В безусловно нарушаване на изборното законодателство през вчерашния ден Христо Даскалов се завръща на работа преди ЦИК да разгласи поименно определените депутати. Това сподели министър Явор Гечев на брифинг в постройката на Министерството, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

" Същият ден, със завръщането си на работа, той подхваща разпоредителни дейности с уволняване и предопределение на чиновници в Агенцията. Също по този начин подписва непозволено анекс към контракт с изминал период на деяние. След всички тези дейности, отпътува за служебна командировка в Италия на разходи по план на конструкция към БАБХ ", изясни минстърът.

" За всички тези действия не е уведомил министърът на земеделието. Прави това кратко изявление, с цел да няма спекулации по тематиката и изрично заяваим, че м не толерира подоен жанр дейности и държания ", акцентира той.

В нарушаване на изборното законодателство Христо Даскалов се е завърнал на работа в БАБХ и е увонил и назначил служители
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР