От багажното отделение е започнал пожарът в македонския автобус на

...
От багажното отделение е започнал пожарът в македонския автобус на
Коментари Харесай

От багажника е тръгнал пожарът в македонския автобус на АМ Струма

От багажното поделение е почнал пожарът в македонския рейс на Автомагистрала " Струма ", в който и бяха лекувани в " Н. Пирогов ". То се намира над резервоара на рейса. Това съобщи шефът на Прокуратурата за проведена престъпност в районен съд Македония Вилма Русковска пред тяхната телевизия " Телма ".

Тя удостовери, че Б еким Хаджиу, притежател на фирмата-превозвач " Беса Транс ", които са се прибирали от екскурзията до Истанбул. Неговите деца са били в четвъртият рейс. Четирите рейса не са били в ескорт, били са разграничени и не са видели злополуката. Третият рейс, където стана пожара, на практика е бил финален.

Той твърди, че не е пренасяна никаква запалителна течност в рейсовете , сподели тя.
 Собственикът на
Собственикът на " Беса Транс " е бил част от групата, пътувала до Истанбул

Той пожела скорошно излекуване на ранените

" Беше очевидно смутен и покъртен . На въпроса дали са носили аварийни туби с гориво, той отговори, че няма късмет това да е станало. Това беше неофициален диалог на мястото на случая. Относно опцията инцидентно някой пасажер да е купил пиротехнически средства с наближаването на Нова Година, отговорът също е негативен ", сподели Русковска.

Русковска е изслушала всички водачи на рейсове . Автобусите са тръгвали от разнообразни места в Истанбул към Скопие. В взаимозависимост от желанията на пасажерите - някои са желали да отидат до един търговски център, други - до различен. Например пасажерите в два от рейсовете, единият от тях е изгорелият, не желаеха да отидат на пазар и по тази причина не са тръгнали като ескорт, сподели Русковска.
 Македонска компания строила пътя, където изгоряха 45 души в македонски рейс
Македонска компания строила пътя, където изгоряха 45 души в македонски рейс

Още преди 15 година водачи предупреждавали транспортния министър Мутафчиев

Според нея е нечиста сделка информацията в български таблоиди, че може да са пренасяни материали за направа на хероин , които бързо горят.

На въпрос по какъв начин е допустимо рейсът да изгори по този начин бързо, обвинителката Вилма Рускоска съобщи, че на основа на информации от българските следователи за някои следствия е нужно повече време.

" Иначе аз тъкмо видях, имам и снимано мястото, от където е почнал пожарът. Това е бажника, който е над резервоара на рейса . Защото на рейсовете, резервоарите им са напред " сподели Рустоска.

Тя посочи, че е предоставила всички документи на българските си сътрудници, които водят следствие за злополуката .
 Катастрофата с македонския рейс на Автомагистрала
Катастрофата с македонския рейс на Автомагистрала " Струма " се политизирала в районен съд Македония

Остава и въпросът какво е предизвикало самата детонация, сподели македонски журналист
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР