69-годишен мъжот с. Мламолово е задържан в ареста на РУ

...
69-годишен мъжот с. Мламолово е задържан в ареста на РУ
Коментари Харесай

Полицейско денонощие в Дупница и Кюстендил! Кражба на кола и арести за дрога

69-годишен мъжот с. Мламолово е арестуван в ареста на районно управление (на МВР) Бобов дол за нелегално владеене на огнестрелно оръжие. Процесуалните дейности са осъществени в наличието на поемни лица. Откритата и конфискувана пушка е с неустановена марка. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Снощи в ОДМВР Кюстендил е постъпил сигнал за незаконно лишен автомобил – „ Фолксваген Голф “, който е бил оставен на паркинг на ул. „ Цар Освободител “ в града. Дежурните чиновници подхванали незабавни дейности и автомобилът е открит на ул. „ Ил. Макариополски “, без неналичия. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

Снощи – малко преди среднощ, е арестуван 37-годишен мъж от с. Невестино, опитал да извърши кражба от кафене в региона на пазара в Кюстендил, проникнал посредством щурм. Откритите в обекта от охранителната компания, която е подала сигнала в полицията.Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

Вчера в районно управление (на МВР) Дупница е формирано бързо полицейско произвеждане за ръководство на МПС след приложимост на опиат и владеене на наркотично вещество. 34-годишният лидер на л.а. „ Рено “ е тестван на ГП Е 79, пробата е изработен с техническо средство. При последвалия обиск са открити и конфискувани 3 опаковки канабис. 34-годишният е арестуван с полицейска заповед. За случая е известен дежурен прокурор.

Вчера дупнишки служители на реда са задържали причинителя на кражба на мобилен телефон. Кражбата бе осъществена предходната седмица, работата по боразуваното досъдебно произвеждане продължава районно управление (на МВР) Дупница.

През миналата нощ екипи на РСПБЗН са оказали техническа помощ при постъпили 4 сигнала – отводнени са 2 обекта в Кюстендил и 1 в Дупница, отстранени са паднали клони върху МПС в жк „ Бистрица “ в Дупница. Причина за произшествията е зародилата към среднощ стихия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР