Камионът с боеприпаси, който катастрофира на магистрала Струма“ вчера, е

...
Камионът с боеприпаси, който катастрофира на магистрала Струма“ вчера, е
Коментари Харесай

Катастрофиралият камион с боеприпаси е минавал транзитно през България

Камионът с муниции , който катастрофира на автомагистрала „ Струма “ през вчерашния ден, е прекосявал директно през България.

Катастрофата стана до Мало Бучино край София.

Инцидентът е провокиран от спукването на две гуми, след което той се удря в мантинелата и се възпламенява.

 Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора  Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора

Движението беше блокирано и се пренасочваше, до момента в който не беше обезопасен секторът. При случая няма потърпевши.

Към момента трасето е почистено и придвижването е възобновено, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи. От полицията не дават информация от кое място и накъде е пътувал камионът.

Движението е затруднено и в двете направления

Товарният автомобил с муниции, аварирал на автомагистрала „ Струма ”, е на частна компания, заяви пресцентърът на Министерството на защитата (МО) за Българска телеграфна агенция.

Министерството на защитата и Българската войска нямат отношение, показаха от пресцентъра на ведомството.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР