Атлантическият съвет на България (АСБ) се обръща с призив към

...
Атлантическият съвет на България (АСБ) се обръща с призив към
Коментари Харесай

Призив: Изпратете стари мобилни телефони, таблети и компютри за Украйна!

Атлантическият съвет на България (АСБ) се обръща с апел към всички  български жители да изпратят на Украйна остарели мобилни телефони, таблети и компютри

" Войната в Украйна навлиза в решителна фаза Путин вкарва в багра всяка техника, която се движи и всеки мъж кадърен да води война, с цел да реализира някакъв триумф, с който да принуди Украйна да договаря и да отстъпи завладените от Русия украински територии ".

" Украинската войска (ВСУ) употребява инженерните гении на своя народ. В домовете на хиляди украинци, в дребни цехове и фабрики, се създават дронове и разнообразни съоръжения към тях, които оказват вцепеняващ и сразяващ резултат върху агресора на бойното поле ".

" Частите от тях ще бъдат употребявани за направа на нови дронове, за отбиване на нашественика. Молим, донорите да маркират работещи/неработещи телефони и таблети. Лаптопите би трябвало да могат да работят и да поддържат най-малко операционна система Windows 10 ".

Всяка наша дребна помощ ще е скъпа за героичния украински народ. Всеки изпратен от нас остарял телефон, таблет или компютър доближават успеха и мира ", допълват от Съвета. 

Техниката изпращайте на адрес:

Спиди офис 345 София, Студентски град, против бл. 34а.

Получател: Диман Георгиев, тел: 0886 000 933
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР