От 4 май постепенно всяка седмица в Гърция ще бъде

...
От 4 май постепенно всяка седмица в Гърция ще бъде
Коментари Харесай

Гърция ще се връща поетапно към нормален живот

От 4 май последователно всяка седмица в Гърция ще бъде отменяна по една ограничаваща мярка. Това съобщи държавният министър Йоргос Герапетритис в изявление за телевизия „ Скай “. Ще се отворят магазините, учебните заведения, а най-сетне и туристическите обекти.
Целият временен интервал ще отнеме към 2 месеца и се чака до края на юни ограниченията да отпаднат изцяло. Основният аршин за това ще бъде гарантиране на публичното здраве, написа БГНЕС. Очаква се идната седмица министър председателят на Гърция Кириакос Мицотакис да разгласи целия проект за възобновяване на естествения живот в страната., МИА
Според министъра няма по какъв начин всички ограничаващи ограничения да бъдат отстранени внезапно и обществото да се върне незабавно към нормалния си метод на живот. Много неща ще останат годни и по-късно, като спазването на обществена отдалеченост да вземем за пример. В мощ ще остане и отбраната на най-уязвимите категории жители, рестриктивните мерки за всеобщи събирания и условията за съблюдаване на персонална хигиена.
Що се отнася до туризма, Герапетритис счита, че отбраната на публичното здраве ще бъде основното изискване за началото на туристическия сезон и акцентира, че Гърция е в добра позиция и ще бъде изключително известна дестинация, защото главните ѝ съперници Турция, Италия и Испания ще продължат да бъдат под напън. Благодарение на навреме подхванатите ограничения, обичайните туристически дестинации в страната са останали незасегнати и там не е записано съществено разпространяване на ковид. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР